ПОЗИВ ЗА ТРЕНЕРЕ – ЕУИ 2020.

Поштовани,

Као што је познато у Београду 2020. године реализоваће се највећи спортски пројекат за студенте под називом „5. Европске Универзитетске Игре Београд 2020.“ у периоду од 12.-25. јула.

Студенти ће имати прилику да се такмиче у 19 спортова и 2 парa спорт. Такмичења ће се одржати у мушкој и женској конкуранцији, где ће учествовати студенти који су остварили највећа спортска достигнућа на универзитетским такмичењима.
Све информације у вези са играма можете пратити путем званичног сајта игара: www.eug2020.eu

Универзитет у Београду и Спортско удружење Универзитета у Београду позива све заинтересоване спортске стручњаке – тренере да се пријаве за позицију тренера репрезентативних селекција Универзитет у Београду, како би заједно са студентима – такмичарима учествовали на предстојећим Европским универзитетским играма које се одржавају у Београду од 12. до 25. јула 2020 године.

Овај позив се упућује тренерима за следеће спортове: фудбал, футсал, бадминтон, карате, џудо, пара џудо, теквондо, кикбокс, оријентиринг, одбојка, одбојка на песку, рукомет, рукомет на песку, веслање, кошарка, кошарка 3×3, стони тенис, пара стони тенис, шах, тенис у обе конкуренције и ватерполо у мушкој конкуренцији.

Пожељно је да кандидат испуњава следеће услове:

–  Да има завршен факултет или високу школу из области спорта и физичког васпитања;
–  Да поседује тренерску лиценцу признату од стране националног или међународног спортског савеза;
–  Да је учествовао/ла на студентским такмичењима или као студент или као део стручног штаба;

  • Пријава и биографија се прима искључиво у писаној форми, у затвореној коверти, која се предаје на писарници Универзитета у Београду (Студентски трг бр. 1) насловљена на Спортско удружење Универзитета у Београду и са назначеним спортом на који се односи пријава.
  • Рок за подношење пријаве је закључно са даном 14.2.2020. године.
  • Стручна спортска комисија Универзитета у Београду доноси предлог о избору тренера, а Управни одбор СУУБ доноси коначну одлуку.

                                                                                             СПОРТСКО УДРЖЕЊЕ
УНИВЕРЗИТЕТА У БЕОГРАДУ